Příprava marketingové strategie – pracovní listy

Jste připraveni dát svému podnikání řád a udělat ten první krok? Uvědomujete si, že mít v ruce plán jak dosáhnout konečně těch vytyčených met, je nutnosti? 

Ať už samotná příprava vaší vlastní marketingové strategie není otrava, připravila jsem pracovní listy, které vám to významně usnadní. 

ebook příprava strategie - Vaše markeťačka

Zjednodušte si práci a buďte efektivní

V pracovních listech pro přípravu marketingové strategie na vás čekají přehledné tabulky rozdělené do hlavních segmentů strategie, které vás navedou jaká data si musíte dát dohromady.

Sama miluji různé frame-worky, které práci ulehčují a seskupí mi výstupy na jednom místě. Ušetřím tak spousty času a soustředím se jen na obsah daného úkolu. Stejně vám poslouží i tyto pracovní listy, které si vytisknete a hned se můžete pustit do práce.

Za cenu kafe a dortu, budete mít v ruce funkční nástroj, který dokáže posunout váš byznys do dalšího levelu.

Z praxe na papír

K sestavení těchto pracovních listů mě přiměla přímá zkušenost s mými klientkami, které se poprvé setkávaly s výzvou sestavit marketingovou strategii. Tento proces jim připadal jako bludiště bez mapy, nevěděly, jaké informace sbírat a jak z nich vybrat klíčové poznatky. Přehledné tabulky jim daly jasnou strukturu, díky které mají vše důležité pěkně pohromadě, připravené pro další kroky. A jejich pozitivní zpětná vazba mě utvrdila, že i takový jednoduchý nástroj dokáže být nesmírně nápomocný a rozptýlit počáteční obavy z přípravy na strategii.

Získáte předpřipravené listy k tisku pro snadné sestavení marketingové strategie.

Zjednodušíte si a zrychlíte svou práci.

Budete vědět, které informace vašeho podnikání si musíte dát dohromady.

Nebudete muset dohledávat, co tedy má být obsahem strategie, aby byla funkční a ušetříte si tak spousty času a nervů.

Veškeré podklady budete mít přehledně na jednom místě, připravené pro další kroky. 

Co je obsahem pracovních listů

Pracovní listy - marketingová strategie
Pracovní listy - marketingová strategie
Pracovní listy - marketingová strategie
Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Může vás dále zajímat

Tabulka pro evidenci nákladů a příjmů

Jedním z prvních témat, které otevírám se svými klienty na konzultacích, jsou finance. Právě probírání v jaké kondici vaše podnikání je, odhalí spousty věcí hned na začátku a ušetříme si tím budoucí překvapení v podobě

Přečíst
Kolik dát peněz do reklamy?

Výběr vhodného umístění reklamy a přemýšlení nad rozpočtem je až pomyslná cílová rovinka aplikace marketingové strategie do praxe. A přesto dotaz kolik dát do reklamy dostávám jako první, když někdo řeší jak posunout svůj byznys.

Přečíst