Markeťačka pro podnikatele

15 hodin marketingové podpory a vedení měsíčně

Jste připraveni posunout svůj byznys na další úroveň a potřebujete více než jen základní podporu? Můj rozšířený balíček MARKEŤAČKA PRO PODNIKATELE je navržen právě pro podnikatele, kteří hledají komplexní marketingové řešení s větším rozsahem práce a vyšší časovou dotací.

Marketing pro podnikatele - Vaše markeťačka

Pro koho je balíček Markeťačka pro podnikatele vhodný?

Díky 15 hodinové časové dotaci na měsíc, můžete velkou část marketingových starostí přenechat mě. Zajistím chod hlavních aktivit a vy se tak budete moct věnovat své hlavní činnosti, kterou umíte nejlépe.

Pro podnikatele, kteří mají pocit, že je každodenní marketingové úkoly zahlcují a brání jim v tom, aby se soustředili na klíčové body podnikání. Potřebují do chodu vnést řád a pravidla.

Máte své práce nad hlavu a nestíháte vše, co byste chtěli. Tento balíček vám ušetří čas, který můžete věnovat svým zákazníkům nebo rozvoji nových projektů, zatímco já se postarám o vaše marketingové aktivity.

Pro ty, které se chtějí učit, vzdělávat a posouvat se ke svým cílům.

Vnímáte, že váš byznys má potenciál, ale nedaří se vám ho dostatečně vytěžit. S mojí pomocí získáte strategii a nástroje, které vám pomohou zvýšit efektivitu a dosáhnout lepších výsledků, což se pozitivně odrazí na vašich výdělcích.

Pro vás, co technickým nastavením a online marketingovými nástrojům příliš nerozumíte, nebo na ně nemáte čas. Jsem tu od toho, abych vám poskytla odbornou pomoc a nastavila vše potřebné.

Jste rozhodnuti investovat do externí pomoci, pokud vám to přinese úlevu od každodenního stresu a zajistí výsledky.

Markeťačka pro podnikatele

15 hodin marketingové práce
21000
15000 za měsíc
  • 2x 2 hod video konzultace
  • 11 hodin podpory/ exekutivy
  • Pracovní materiály
  • "Úklid" online prostředí
  • Dovedení k marketingové strategii
  • Nastavení rutiních aktivit
Oblíbené

Co spoluprací navíc získáte oproti Strategickému rozjezdu

Stejně jako u základního balíčku, i při této spolupráci spolu projdeme jednotlivými etapami přípravy marketingové strategie. Ale díky dvojnásobné časové dotaci – celkově 15 hodin měsíčně, za vás zastanu práci, která by byla jinak na vašich bedrech.

Průzkumy a vyhodnocování

Průzkumy a analýzy konkurence, trhu nebo potřeb vaší cílové skupiny neoddělitelně patří k správnému uchopení a následné aplikaci strategie. Pomohu vám např. s přípravou a distribucí dotazníků, a jejich vyhodnocením.

Reklama a její správa

Ačkoliv nechci fušovat do řemesla PPC specialistů nebo správců sociálních sítí, pokud nebude zbytí, jsem připravena vám pomoct i s reklamami na FB a IG, nebo ve vyhledávání Googlu a Seznamu.

Spolehlivý tým odborníků

Úzce spolupracuji s osvědčenými externími specialisty. Spoluprací se mnou vám tak odpadne pracné shánění např. webaře nebo copywrittera, u kterých zajistím úpravu webu nebo přípravu obsahu v souladu s vašimi potřebami.

Organizace práce s obsahem

Nevíte co, kdy a vlastně ani jak distribuovat obsah mezi své potenciální i stálé zákazníky? Nastavím vám systém pro tvorbu článků na webu, pravidelný newsletter, nebo příspěvků na sociální sítě. Postarám se o automatizace a emailingové kampaně.

Grafické práce v Canvě

Vytvořit propagační materiály, bannery nebo grafiku pro sociální sítě i na takové úkoly mě můžete využít v rámci vyhrazeného času.

Obchodní jednání

Mám za sebou snad tisíc obchodních schůzek a tak se při jednáních cítím opravdu komfortně a dokážu je posouvat správným směrem. Vím, jak se takový silný partner může hodit i vám. Ráda se zúčastním a podpořím vás při vyjednávání s vašimi partnery nebo klienty.

20 min od rozhodnutí: nezávazná konzultace

Víte, že markeťačku potřebujete jako sůl, ale potřebujete si ověřit zdá já jsem ta správná volba? K tomu slouží úvodní 20 min konzultace zdarma, během které mi v krátkosti představíte vaše podnikání a vzájemně si řekneme naše očekávání spolupráce. Po prokliku si vyberte z nabídky volných termínu v kalendáři pro video hovor prostřednictvím Google meet, na který vám příjde odkaz do vašeho emailu.

Co o mě říkají moji klienti

Zuzana Geislerová
Zuzana Geislerová
majitelka kadeřnického salónu
Read More
Co napsat o Renče? Absolutní profesionál . Vůbec jsem netušila, že to vezme takto z gruntu. Představovala jsem si to jako Hurvínek válku. Dopodrobna jsme probraly, co očekávám a jsem moc ráda, že mi někdo dokáže říci svůj názor a i mi věcně oponovat. Toho si vážím. Je důsledná a velmi brzo se naladila na mou vlnu a má mou 100% důvěru. Dokonce mě Renča zastihla v budování mého salonu a nad rámec mi byla ve všem neskutečně nápomocná. Všimlo si toho i okolí, že je něco jinak. Všichni co udělala, přineslo 100% pozitivní odezvu. 15 let na trhu je 15let a je to opravdu vidět❤️
Jiří Prudel
Jiří Prudel
Obchodní řiditel pro online Forum24
Read More
“Renča je jedna z nejzkušenějších kolegyň se kterou jsem měl možnost spolupracovat. Díky dlouhodobé praxi na Seznamu a práci s největšími klienty na poli e-commerce v ČR, má široký přehled nejen v obchodních, ale i marketingových vodách. Přes všechnu odbornost má také solidní dávku selského rozumu. Můžete se tedy spolehnout, že vždy bude stavět řešení šité na míru vašim potřebám a udělá maximum pro dosažení stanovených cílů. Navíc jsou její strategie dobře strukturované, takže se ani v komplexních projektech nikdy neztratíte. Asi netřeba zmiňovat, že všechno výše zmíněné, jsem ji naučil JÁ! :-)"
Jana Šimůnková
Jana Šimůnková
Výkonná ředitelka mateřské školky Andělská
Read More
Moc děkujeme Renatě za navigaci a implementaci marketingové strategie, abychom se zviditelnili i v online světě. Renata je vždy milá, dochvilná, její práce precizní. Naše skomírající sociální sítě dostaly nový a svěží impuls. Byli jsme a stále jsme nadšeni z Renatiny práce!
Lada Válková Králová
Lada Válková Králová
Majitelka Masáže Oblouková
Read More
Renču jsem oslovila pro rozjezd služby mobilních masáží po Praze. Začali jsme vyspecifikováním služby, mapováním konkurence, atd., ale tam, kde z mé zkušenosti marketingoví poradci skončili, Renča teprve začíná. Oceňuji to, že dokáže být podporou ve slabších chvilkách podnikání a hledá nové cesty a příležitosti tam, kde jsme je neviděli. Má pro nás široký záběr a v rámci malé firmy dokáže vykrýt, co je třeba. Oceňuji její silnou motivaci posunout nás dále. Na Renče mám ráda její flexibilitu, schopnost dotahovat projekty do konce, udávat firmě nebo projektu směr, nápady na zlepšení a inovaci. Díky ni máme příležitost být u velkých projektů. Renču mohu vřele doporučit všem, kteří chtějí své podnikání posunout dál, odlišit se od konkurence a být krok napřed.
Dominika Kluzová
Dominika Kluzová
Fyzio Medico Clinic
Read More
S Renatou jsme spolupracovali krátce, avšak spolupráce z její strany byla velmi efektivní a naopak i když komunikace občas vázla z naší strany, zachovala si profesionální nadhled. Její rady a angažovanost i po ukončení spolupráce jsme velmi ocenili a troufám si říct, že se naše cesty protnou určitě v budoucnu znova. 🙂
Previous
Next
Vase marketacka reference