Ceník

O cenu jde vždycky na prvním místě.
ceník marketingové služby - Vaše Markeťačka

Kolik spolupráce s Vaší marketačkou stojí?

Cena za mou práci se odvíjí od hodinové sazby 1400 Kč

Čas věnovaný vaší firmě či projektu si poctivě trackuji přes aplikaci Clockify. Na konci každého měsíce tak ode mne dostanete přehled jednotlivých aktivit s časovou dotací.

Pomoc markeťačky, kterou si můžete dovolit

Cítíte, jak by vás mohla odborná pomoc a podpora markeťačky ve vašem podnikání posunout, ale dopřát si ten luxus větších firem a najmout si specialistu i jen na poloviční úvazek je ještě nad vaše možnosti?

Tomu jako sama podnikatelka naprosto rozumím a proto mi z praxe vzešly 2 typy základních balíčků spoluprací, které jsou sestaveny pro potřeby podnikatelů – Strategický rozjezd a Markeťačka pro podnikatelé.

V rámci obou si spolu projdeme přípravou marketingové strategie. Posvítíme si na dílčí témata, jako kdo jsou vaši skuteční zákazníci a zda je pro ně vaše nabídka služeb nebo produktů ta pravá, jak pracujete s cenotvorbou a cashflow a v neposlední řadě se budeme věnovat i propagaci.

Mou přidanou hodnotou, a tedy pro vás výhodou bude, že jsem onliňák a aktivně pracuji s online nástroji pro měření a hodnocení dat. Tykám si tak s Google analytics 4, Google search consolí, Google tag managerem, nebo i s META Business managerem. A na začátku každé spolupráce dělám tzv. úklid online prostoru. Zkontroluji vám propojení s jednotlivými nástroji, nebo pokud ještě nevyužíváte, tak je vám všechny nastavím. 

Individuální dlouhodobá spolupráce

Uvědomujete si, že marketing není otázkou jedné nastavené kampaně a je tedy potřeba se mu věnovat kontinuálně po celý rok? Pak se určitě domluvíme na individuální ceně.

 

NA DLOUHODOBÉ SPOLUPRÁCE MÁM AKTUÁLNĚ STOP STAV

Vyberte si z balíčků služeb

Jednorázová konzultace

2 hod konzultace na vybrané téma
3000
  • 2 hod video konzultace
  • Má příprava
  • Zápis hlavních myšlenek z konzultace

Startegický rozjezd

8 hodin vedení a podpory ke strategii
11200
9000 za měsíc
  • 2x 2 hod video konzulatce
  • 4 hodiny podpory/ exekutivy
  • Pracovní materiály
Oblíbené

Markeťačka pro podnikatele

Více než jen podpora v rozsahu 15 hodin/měsíc
21000
15.000 za měsíc
  • 2x 2 hod video konzulatce
  • 11 hodin podpory/ exekutivy
  • Pracovní materiály

Když šetříte na marketingu, šetříte na své budoucnosti.