1. Úvod

Dokument Ochrana osobních údajů má za účel poskytnout informace o zpracování osobních údajů na webu vasemarketacka.cz. Tento dokument vysvětluje, jaké osobní údaje sbírám, jak je zpracovávám a jaká jsou vaše práva v souvislosti se svými osobními údaji.

  1. Sběr osobních údajů

Při používání webu vasemarketacka.cz sbírám následující vaše osobní údaje:

  • Jméno a příjmení: Při registraci nebo při objednávce služeb nebo vzdělávacích e-booků žádám o vaše jméno a příjmení pro identifikaci a osobní komunikaci.
  • E-mailová adresa: Žádám o váš e-mailový kontakt pro možnost zasílání aktualizací, informací a nabídek týkajících se nabízených služeb nebo vzdělávacích e-booků.
  • Telefonní číslo: Volitelně můžete poskytnout své telefonní číslo pro možnost rychlejší komunikace a poskytování podpory.
 
  1. Použití osobních údajů

Vaše osobní údaje budou zpracovány pouze za účelem následujících činností:

  • Poskytování služeb a prodej e-booků: Vaše osobní údaje, včetně jména, e-mailové adresy a případně telefonního čísla, budou použity k poskytování nabízených služeb a zasílání relevantních informací a materiálů.
  • Komunikace a podpora: Vaše osobní údaje mi umožní komunikovat s vámi ohledně vašich požadavků, otázek a případného poskytování podpory.
 
  1. Sdílení osobních údajů

Vaše osobní údaje nebudou prodány, pronajaty ani sdíleny s třetími stranami, pokud k tomu nemám vaše výslovné svolení nebo nejsem k tomu povinni zákonem.

  1. Bezpečnost osobních údajů

Používám vhodné technické a organizační opatření k ochraně vašich osobních údajů před neoprávněným přístupem, ztrátou nebo zneužitím.